Douchecabine glas

 

Tegenwoordig heeft iedereen wel een douche in zijn badkamer, naast zijn bad. Bent u uw badkamer ook aan het verbouwen? Indien u op zoek bent naar een maatwerk glazen douchecabine die speciaal op maat gemaakt wordt voor uw badkamer, bent u bij Sanideur aan het goede adres! Sanideur De leverancier van maatwerk profielloze glazen douchebabines.

Een profielloze douchecabine van glas wordt door Sanideur precies voor u op maat gemaakt en gemonteerd in uw badkamer. Op de website van Sanieur vindt u alle mogelijkheden op het gebied van glazen douchecabines. U kunt via deze website een offerte aanvragen of bestellen. Bij Sanideur kunt u al na ongeveer vijf weken de douche gemonteerd in uw badkamer hebben!

Kijk snel op de website van Sanideur voor meer informatie over de maatwerk douchecabine van glas en extra informatie over het glas dat Sanideur gebruikt hiervoor. Voor vragenover maatwerk glazen douchecabines kunt u telefonisch contact opnemen met 074 – 2507735 of het contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

+ Douchedeur