Glazen douchedeur

 

NU AANBIEDING: maatwerk douchedeur, (nisdeur) slechts € 247,50 incl, BTW. met pendelscharnier en instelbaar nulpunt.

 

Bent u uw badkamer aan het verbouwen en bent u eigenlijk nog op zoek naar een passende glazen douchedeur? Het eerste waar u op moet letten bij een glazen douchedeur is de kwaliteit van het beslag en het glas. Sanideur is één van de bedrijven die u een glazen douchedeur kan leveren van hoogwaardige kwaliteit. Voor uw glazen douchedeur gebruiken we uitsluitend hoogwaardig beslag van KL Megla, Dorma en Stremler. 10 jaar garantie! eng een imitatie douchedeur beslag uit China!

Sanideur heeft jarenlange ervaring met het op maat maken en leveren van onder andere een glazen douchedeuren. Sanideur gebruikt glas van zeer goede kwaliteit , nadat de glazen douchedeur op maat is gemaakt en bewerkt is wordt het gehard volgens NEN EN 12150. Mocht het glas dan toch breken, dan zullen het duizenden niet scherpe stukjes worden. Veiligheid in de badkamer is namelijk erg belangrijk!

Meer informatie over de glazen douchedeur vindt u op de website van Sanideur. Mocht u na het lezen van onze website nog vragen hebben betreffende het product kunt u het contactformulier invullen. Wij bellen u daarna zo snel mogelijk terug.

 

+ Douchedeur