Waterontharders

 

Nog maar weinig huishoudens maken gebruik van waterontharders om de levensduur van hun apparatuur te verlengen. Veel mensen hebben nog niet door hoe kalk de apparaten kan aantasten. Indien u op zoek bent naar waterontharders bent u bij Sanideur op het goede adres.

Sanideur kan u gedegen advies geven over het gebruik van waterontharders in uw huishouden. Wij kunnen u al enkele voordelen noemen voor het gebruiken van een waterontharder. U hoeft bijvoorbeeld niet meer zoveel kalk weg te poetsen van onder andere douchedeuren, kranen en toilet. U hoeft geen ontkalking meer te gebruiken voor diverse apparaten als bijvoorbeeld de strijkijzer. Uiteindelijk kunt u besparen op het gebruik van wasmiddelen, schoonmaakmiddelen en andere middelen. De besparing kan hierdoor oplopen tot ongeveer 530 euro per jaar!

Kijk snel voor meer informatie over waterontharders op de website van Sanideur! Wilt u meer weten en kunt u die informatie niet vinden? Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen. U kunt bellen naar 074 – 2507735 of ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

+ Douchedeur