Over Sanideur

Sanideur is het bedrijf van Erik Achterbosch. Sanideur is gevestigd in Hengelo (Overijssel).

"Wij leveren en monteren onze hardglasproducten door heel Nederland. In 2008 ben ik begonnen met Sanideur. Hardglas is een geweldig mooi materiaal! Behalve dat de hardglazen deuren en wanden uiteraard uitermate functioneel zijn, is een (schuif)deur of wand van hardglas ook gewoon een heel mooi product voor een stijlvolle badkamer en keuken. We meten, leveren en monteren deuren en wanden in heel Nederland. Alle producten van hardglas worden voor uw situatie op maat gemaakt.”

 

Wist u dat...

  • Op onze maatwerk douchedeuren en binnendeuren krijgt u 10 jaar garantie op het beslag.
  • De levertijden zijn kort; inmeten kan plaatsvinden ongeveer 1 week na opdracht, montage vanaf 3 weken na inmeten.

 

Wat kan Sanideur voor u betekenen:

  • Levering van hardglazen douchedeuren, douchewanden, douchecabines, douche-schuifdeuren, binnendeuren, scheidingswanden en keukenwanden.
  • Inmeten en levering inclusief montage van uw hardglazen deur, douchecabine of wand
  • Maatwerk mogelijk

 

Inmeten van uw wand of deur

U kunt zelf inmeten hoe groot de hardglazen deur of wand voor bijvoorbeeld uw douche of keuken moet zijn. Vertrouwt u dit niet, dan komen wij voor u inmeten. Vanzelfsprekend krijgt u dan ook advies wat ons in uw situatie de beste oplossing lijkt. Wij kunnen u standaard en maatwerk deuren en wanden leveren.

 

Online aanvragen

In het menu aan de linkerkant ziet u alle hardglasproducten die Sanideur kan leveren. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van uw (douche)deur of wand, of kunt u niet vinden wat u zoekt? Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Voordelig geprijsd

Regelmatig wordt ons gevraagd waarom we zo voordelig zijn met onze douchedeuren en wanden: al onze hardglasproducten kunt u online bekijken en aanvragen. Wij leveren uitsluitend via internet, waardoor we geen kosten maken voor het in stand houden van een offline showroom en bijbehorend personeel.

 

Sanideur maakt gebruik van KL- Megla of DORMA glasbeslag. Dit messing beslag is behandeld met een oppervlakte behandeling van chroom of RVS. Niet zoals sommige prijsconcurenten die gebruik maken van goedkoper beslag dat in de meeste gevallen uit een zink-aluminium legering bestaat.

Wij gaan voor een gegarandeerd lange levensduur, zodat u lang kunt genieten van uw douchedeur, wand of cabine!

 

Ook hardglas in úw douche of keuken?

Wilt u meer inspiratie en voorbeelden zien voor uw hardglas douchewand, douchedeur of keukenwand? Volg Sanideur op Facebook.