Glazen schuifdeuren

 

Klik links bij schuifdeuren voor meer informatie en systemen en prijzen van glazen schuifdeuren.

Het voordeel van glazen schuifdeuren in huis is dat de ruimtes toch van elkaar afgesloten kunnen worden, maar dat de ruimte niet kleiner lijkt te worden doordat licht door de glazen schuifdeuren heen kan. Zo kunt u de glazen schuifdeuren op verschillende plekken in huis gebruiken. Bij Sanideur kunt u deze glazen schuifdeuren op maat bestellen.

De glazen schuifdeuren van Sanideur zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden op maat worden gemaakt voor u. Het kozijnloze Manet schuifdeursysteem geeft bijvoorbeeld de mogelijkheid voor glazen scheidingswandconstructies of voor muuropeningen. De deur loopt zo zacht over de stabiele rails dat hij nauwelijks horen is. Kijk snel op onze website voor meer informatie over de mogelijkheden!

Een offerte aanvragen of bestellen van de glazen schuifdeuren kan via de website van Sanideur. Mocht u eerst meer informatie willen kunt u contact opnemen met ons via het telefoonnummer 074 – 2507735 of via ons contactformulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.